ΠΟΠΗ ΚΟΥΛΟΥΦΑΚΟΥ MD-MSc Παιδίατρος
Κατ’ οικον επισκεψη
στο νεογεννητο.
Επίσκεψη στο σπίτι για παιδιατρική εκτίμηση, οδηγίες θηλασμού
& σωστής φροντίδας νεογέννητου.
Αναπτυξη & σωστη διατροφη Παρακολούθηση ανάπτυξης και ψυχοκινητικής εξέλιξης των παιδιών.

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Η παιδιατρική είναι η ειδικότητα του ιατρού που αφιερώνει τη ζωή του στο παιδί. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος σε αυτή την αποστολή.

Οι καθημερινές δυσκολίες του παιδιάτρου δεν διαφέρουν καθόλου από αυτές του γονιού, ακόμα και του ίδιου του παιδιού που παλεύει να αναπτυχθεί, να μεγαλώσει σωστά, να ενταχθεί. Η ειδικότητά μας είναι από τις λίγες ειδικότητες στις οποίες ο ιατρός, ο γονέας και το παιδί πρέπει να δρουν ενωμένοι ως ομάδα. Η δουλειά μας δεν είναι μόνο η διάγνωση σε έναν ασθενή που δυσκολεύεται να δώσει ιστορικό, η θεραπεία του μικρού ασθενούς -με όλη την αγωνία που συνεπάγεται η ιδέα και μόνο της ασθένειας στην ευαίσθητη αυτή ηλικιακή ομάδα-, αλλά και η σωστή ενημέρωση και η οργάνωση αυτής της ομάδας, την οποία συντονίζει ο παιδίατρος. 

Ωστόσο o ρόλος τoυ παιδιάτρου, του γονέα και του μικρού ασθενούς στο τελικό αποτέλεσμα είναι ισότιμος και η καλή υγεία και ευεξία του παιδιού έργο όλων μας!  

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας!

Κουλουφάκου-Γρατσία Καλλιόπη MD,MSc

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε μια ζωή υγείας και ευεξίας για το παιδί σας. Θα θέλαμε να εκπαιδεύσουμε εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο σχετικά με τον τρόπο επίτευξης και διατήρησης υγιών συνηθειών για μια ζωή.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ

Η πολιτική μας είναι να περνάμε αρκετό χρόνο με κάθε ασθενή, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε αυτήν τη γνώση και με τους δύο σας σε ένα πολύ ευνοϊκό και άνετο περιβάλλον.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ηλεκτρονική καταχώρηση με πλήρη καταγραφή των εμβολιασμών και του ατομικού ιστορικού κάθε παιδιού.Παρακολούθηση ανάπτυξης και ψυχοκινητικής …

ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ & ΒΡΕΦΟΣ
ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ & ΒΡΕΦΟΣ

Μετά την έξοδο από το μαιευτήριο παρακολουθούμε τη μητέρα & το νεογέννητο για για παιδιατρική εκτίμηση, δηγίες θηλασμού & σωστή φροντίδα νεογνού και παιδιού.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ/ΕΦΗΒΕΙΑ
ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ/ΕΦΗΒΕΙΑ

Παρακολούθηση παιδιών και εφήβων έως και την ηλικία των 16 ετών.Εκτίμηση συμπεριφοράς και ψυχοκινητικής εξέλιξης παιδιού, εφήβου

Διατροφικά μυστικά και ο ρόλος της σωστής διατροφής στην άθληση και τη διατήρηση της υγείας μικρών και μεγάλων

H παιδίατρος του Μedihall, Κα Kουλουφάκου-Γρατσία Πόπη,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θηλασμού από WHO-UNICEF

Παγκόσμια Ημέρα Θηλασμού από WHO-UNICEF

Πρώτες διακοπές με το μωρό σας: Τι να προσέξετε; Ποιες είναι οι ιδιαίτερες ανάγκες του;

Οι πρώτες διακοπές με το μωρό είναι μία ξεχωριστή αλλά και απαιτητική